Gönderen Konu: Gugıl Abarttı!!  (Okunma sayısı 1366 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı horiz

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 46
  • PR ( Rep ) : 0
Gugıl Abarttı!!
« : SmfGrup Saati : 27 Haziran Cts 2009, 23:02 »
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.
www.pcistan.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran www.adhood.com sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.
Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için www.adhood.com için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.
Zararlı online yazılımlardan nasıl korunacağınız hakkında daha fazla bilgi edinin.
 Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarıma zarar verebileceğini biliyorum. 



www.adhood.com  reklamı yayınlıyorum diye sakıncalı site olduk.
Saçmalamaya başladı..

Çevrimiçi EmirCan

  • SGT-Admin
  • *
  • İleti: 14053
  • PR ( Rep ) : 247
  • Cinsiyet: Bay
  • EmirCan ( İST )
  • SMF Sürümü: 2.0
Ynt: Gugıl Abarttı!!
« Yanıtla #1 : SmfGrup Saati : 27 Haziran Cts 2009, 23:20 »
Hayır sitede virüs olabilir dosyalarınızı yenileyin
gugil amca senden benden akıllı malesf.
Emirkuzu.com

Çevrimdışı AtakanUslu

  • WeBeyn.com
  • SMF-URLGrup
  • *
  • İleti: 7560
  • PR ( Rep ) : 75
  • Cinsiyet: Bay
    • Atakan USLU Kişisel Web Sitesi
  • SMF Sürümü: 1.1.x
Ynt: Gugıl Abarttı!!
« Yanıtla #2 : SmfGrup Saati : 28 Haziran Paz 2009, 10:13 »
Bencede :) Durup durduk yere niye öyle desin.
Virüs vardır sitende.

Çevrimdışı Cheepers

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 324
  • PR ( Rep ) : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • seohocasi.com
    • Seo
  • SMF Sürümü: 2.0
Ynt: Gugıl Abarttı!!
« Yanıtla #3 : SmfGrup Saati : 19 Kasım Cum 2010, 15:44 »
yararlı bilgiler, denicem, teşekkürler
seohocasi.com